Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση στα δικαστήρια Δευτέρα 13/3. Άμεση αθώωση των αγωνιστών! Ο αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής θα νικήσει!

Άμεση αθώωση των αγωνιστών! Ο αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής θα νικήσει!

Κάτω οι ψεύτες και οι απατεώνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Δευτέρα 13/3 στις 9πμ

 –
Δεν έχει πάτο ο κατήφορος και όριο η αθλιότητα της κυβέρνησης Τσίπρα. Μετά το Γιούρογκρουπ στις  20/2 –όπου για ακόμα μια φορά «τα έδωσαν όλα» στους δανειστές–, προσπαθούν με ένα βουνό ψέματα να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό: ότι δήθεν έκαναν έντιμο συμβιβασμό, τα μέτρα θα είναι δημοσιονομικά ουδέτερα επειδή θα υπάρξουν… αντισταθμιστικά, αναπτυξιακά μέτρα! Κανείς δεν τους πιστεύει πλέον.
Με τη συμφωνία αυτή υπογράφουν την καταδίκη-καταστροφή της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού: α) Μείωση του αφορολόγητου  στα 6.000 ευρώ β) Νέα επίθεση στο ασφαλιστικό και νέες μειώσεις στις συντάξεις, γ) Ανοιχτή αποδοχή των ομαδικών απολύσεων και των υπόλοιπων αντιδραστικών μέτρων στα «εργασιακά» κ.ά. Τα νέα αυτά μέτρα, ύψους περίπου 3,6 δισ. ευρώ, θα βυθίσουν την ελληνική κοινωνία σε ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση. Με αυτά και την επαίσχυντη συμφωνία στις βαλίτσες τους, οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για… «τέλος της λιτότητας»!
Παράλληλα συντηρούν το τερατώδες Κράτος Έκτακτης Ανάγκης –όπως και οι προηγούμενες  κυβερνήσεις– για να καταστείλουν τους δίκαιους αγώνες, την οργή και αγανάκτηση που προκαλεί η πρωτοφανής  προδοσίας τους! Γι αυτό συνεχίζεται κι η δίκη των 450 κατοίκων της Χαλκιδικής (στις 13/3 δικάζονται 21 αγωνιστές, με βαρύτατες κατηγορίες μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κ.α.). Γιατί μόνο έτσι νομίζουν ότι μπορούν να σταματήσουν τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-χαλκού, και να συνεχιστεί το καταστροφικό έργο κανονικά, όπως έχουν συμφωνήσει! Καμιά εμπιστοσύνη στον Τσίπρα και τους ψεύτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σπέρνουν αυταπάτες ότι θα περιοριστεί η εξόρυξη και ότι θα πέσουν στα |μαλακά» οι κατηγορούμενοι αγωνιστές αν σταματήσουν οι κινητοποιήσεις. Μοναδικό τους μέλημα να γαντζωθούν στην εξουσία, ξεπουλώντας και καταστρέφοντας τα πάντα! Μόνη προστασία του περιβάλλοντος και των συναγωνιστών μας, η συνέχιση του μαζικού κινήματος αντίστασης.
Ως εδώ! Να τους διώξουμε πριν μας ισοπεδώσουν!
Οι δυνάμεις και οι αγωνιστές του εργατικού κινήματος, οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία, πρέπει να παρέμβουμε αγωνιστικά σ’ αυτή την κατάσταση. Η οργή από τα καθημερινά ψέματα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, η αμηχανία απέναντι στο μέγεθος της μνημονιακής μετάλλαξης των ΣΥΡΙΖαίων, πρέπει να μετατραπούν σε αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα. Να αντιπαλέψουμε τη μοιρολατρία και απόγνωση, όπου σκόπιμα θέλουν να βυθίσουν την ελληνική κοινωνία όλοι οι υπηρέτες και προπαγανδιστές των Μνημονίων. Με ένα σχέδιο αγώνων, ενωτικά και μαχητικά, ενάντια στα αδιέξοδα της σμπαραλιασμένης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας (ιδιαίτερα της ξεφωνημένης ΓΣΕΕ), πέρα από τις κινητοποιήσεις κομματικής οπερέτας και περιχαράκωσης (ΚΚΕ/ΠΑΜΕ), όλες τις αδιέξοδες ρεφορμιστικές απόψεις και δυνάμεις. Βασισμένοι στις δικές μας δυνάμεις, στην αυτοοργάνωσή μας σε χώρους δουλειάς, σε σχολές και γειτονιές, να οργανώσουμε άμεσα τις κινητοποιήσεις μας για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα, που για ακόμη μια φορά φέρνει η κυβέρνηση. Να προετοιμάσουμε μία Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας, που θα τσακίσει παλιά και νέα μνημόνια, καθώς και το πολιτικό προσωπικό τους, παλιούς και νέους μνημονιακούς. Να ορθώσουμε το αίτημα για άμεσες λύσεις στα επείγοντα κοινωνικά προβλήματα, στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή, στην κατρακύλα των δημοκρατικών ελευθεριών. Με ένα ταξικό, ριζοσπαστικό, αντικαπιταλιστικό Πρόγραμμα Σωτηρίας:
·         Έξω τώρα από το Ευρώ και την ΕΕ. Άμεση εισαγωγή εθνικού νομίσματος με την επιβολή μιας Κυβέρνησης των Εργαζομένων. Κοινός αγώνας με τους εργαζόμενους και νέους σε όλη την Ευρώπη.
·         Παύση πληρωμών και Μονομερής Διαγραφή του Χρέους.
·         Εθνικοποίηση και Εργατικός Έλεγχος στις Τράπεζες, τις μεγάλες επιχειρήσεις και τομείς–κλειδιά της οικονομίας.
OΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ