Να σταματήσουμε την επίθεση των σιωνιστών. Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση! (Ανακοίνωση της Ο.Κ.Δ.Ε.)

Να σταματήσουμε την επίθεση των σιωνιστών

Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση!

Πέμπτη 10/7,  όλοι στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία 18:30

Στην πολύπαθη και αποκλεισμένη λωρίδα της Γάζας συνεχίζονται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι βομβαρδισμοί της σιωνιστικής κυβέρνησης του Ισραήλ. Με την ανοιχτή υποστήριξη των ιμπεριαλιστών αλλά και με λυμένα τα χέρια εξαιτίας της στυγνής δικτατορίας του Σίσι στην Αίγυπτο, η ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου βομβαρδίζει ανελέητα καταστρέφοντας τις πιο βασικές υποδομές του παλαιστινιακού κράτους (ρεύμα, νερό, τροφή), εξαπολύοντας μια εκστρατεία εξόντωσης των παλαιστινίων. Μέχρι στιγμής η νεκροί φτάνουν τους 64, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδια ενώ οι τραυματίες είναι εκατοντάδες. Ταυτόχρονα ενέκρινε την επιστράτευση 40.000 εφέδρων, προετοιμαζόμενη για το ενδεχόμενο μιας χερσαίας εισβολής στην Γάζα.

Την ίδια στιγμή στην Δυτική Όχθη οι σιωνιστές συνεχίζουν να κατεδαφίζουν τα σπίτια όσων θεωρούν υπόπτους αντίστασης ενώ οι εισβολές του στρατού στα σπίτια των “υπόπτων” έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Σε περισσότερες απο 2.000 εισβολές έχουν απαχθεί και φυλακιστεί για απροσδιόριστη χρονική διάρκεια 500 παλαιστίνιοι “ύποπτοι αντίστασης” χωρίς καν να τους απαγγελθούν κατηγορίες… Ενάντια σε αυτή την βαρβαρότητα οι παλαιστίνιοι ξέρουν καλά πως δεν έχουν να διαλέξουν παρά την αντίσταση. Παρά την άνιση μάχη που δίνει ενάντια σε έναν απο τους ισχυρότερους στρατούς του κόσμου, η ένοπλη παλαιστινιακή αντίσταση γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι λόγω αυτής της αντίστασης που ο παλαιστινιακό λαός υπάρχει ακόμα σαν οντότητα και δεν έχει εξοντωθεί πλήρως απο τους σιωνιστές και τους ιμπεριαλιστές.
Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια εξόντωσης έχει και η επικίνδυνη συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου που συνεργάζεται στενά με τους σιωνιστές, αγοράζοντας τα όπλα τους, τα χημικά τους, παίρνοντας την τεχνογνωσία τους. Το κράτος έκτακτης ανάγκης αυτής της συμμορίας έχει ζωτική ανάγκη απο τέτοιους εγκληματίες “συμμάχους”, επαγγελματίες του ολοκληρωτισμού. Άλλωστε συμμετέχοντας σε όλα τα στρατιωτικά σχέδια του ΝΑΤΟ (Αφρική, τώρα περικύκλωση της Ρωσίας στην Μαύρη Θάλασσα) κατά παραγγελία και διαταγή των ΗΠΑ και τη Ε.Ε γίνεται όλο και περισσότερο επικίνδυνη.

Ο ελληνικός λαός και το ελληνικό εργατικό κίνημα πρέπει να σταθεί για άλλη μια φορά δίπλα στον παλαιστινιακό λαό σε αυτή την άνιση μάχη που δίνει. Πρέπει να διώξουμε με τους αγώνες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή την επικίνδυνη χουντική συγκυβέρνηση, να διαλύσουμε την αντιδραστική συμμαχία με το Ισραήλ, να σπάσουμε τον αποκλεισμό της Γάζας και να βοηθήσουμε έμπρακτα στην νίκη της παλαιστινιακής αντίστασης, στην δημιουργία ενός ελεύθερου παλαιστινιακού κράτους.

Άμεση παύση των βομβαρδισμών – Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό!

Κάτω η αντιδραστική συμμαχία Ελλάδας – Ισραήλ!

Άρση του αποκλεισμού της Γάζας – Νίκη της παλαιστινιακής Αντίστασης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ